Noćni život

Godišnji odmor većina ljudi poistovjećuje sa zabavom. Upravo zbog toga Krk Vam nudi noćnu zabavu u barovima i klubovima i na otvorenom uz dobar izbor glazbe i široku ponudu osvježavajućih pića i koktela, čarolija od sladoleda i ostalih otočkih slastica.

Krk

Coctail bar i diskoteka Jungle smještena je u centru grada Krka. Nudi velik broj različitih koktela i dobre glazbe.
Otvoreno: svaki dan od 08:30 do 05:00 tijekom turističke sezone

Casa dei Frangipane nudi velik izbor domaćih slastica, krčkih slatkih delicija i kremastog sladoleda, koji će Vas rashladiti u vrućim ljetnim noćima. Bar je popularno mjesto za noćne izlaske.

Coctail bar Volsonis smješten između zidina grada sa svojom ambijentalnom atmosferom svijeća i palmi privlaći velik broj zaljubljenika u dobru glazbu, ples i opuštajuću atmosferu ispijanja raznovrsnih Coctaila.

Malinska

Diskoteka Crossroad je najveća diskoteka na otoku Krku. Tijekom turističke sezone nudi razne programme unutar al ii izvan same diskoteke.
Otvoreno: svaki dan od 23:00 do 05:00 (od lipnja do rujna)

Više informacija možete pronaći na: www.crossroad-discotheque.com

Klub Boa iznenadit će vas raznovrsnim zabavama i događajima a za sve informacije o istima pretražite: www.clubboa.com/Malinska/

Kako biste mogli opušteno uživati uz čarobne koktele u vrućim ljetnim noćima preporučujemo vam korištenje taxi prijevoza.
Detalje potražite na http://www.taxi-krk.com/hr/index.html